Sport massage

Ontspanningsmassage

Hotstone massage

Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is vooral de ontspanningsmassage een aanrader. Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massageolie gebruikt wordt.
Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.
Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. U kunt een deelgebied van het lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug/nek/schouders. Vooral bij (stress of verkeerde houding) rug - en hoofdpijnklachten is dit aan te raden. Uiteraard is het ook mogelijk om het gehele lichaam te laten masseren.

 

Hotstone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant; Het draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, en helpt bij het ontgiften van het lichaam.
Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 graden. De warmte van de stenen dringt door in de spieren en verlicht spanningen. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de behandelaar de kans om dieper en effectiever te werken. Hotstone-Massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleren de orgaanfuncties en activeren het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.
Een hotstone massage is bij uitstek aangeraden ingeval van aandoeningen als stress, spierproblemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, zoals reuma en artrose, spijsverteringsproblemen, slechte doorbloeding.

 

Sportmassage heeft als doel, uw spieren in een goede conditie te krijgen en te houden. Massage is de manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen. Ook kan massage genezend werken bij de behandeling van klachten. Massage heeft een krachtige uitwerking op het algemene gevoel van welbevinden en bevordert de gezondheid omdat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd. Zoals een goede doorbloeding van de spieren en de stofwisseling wordt verhoogt. Veel aandoeningen en klachten zijn goed te verhelpen met massage. Bij klachten van bijvoorbeeld stress, gewrichtspijn, ischias, pijnlijke en stijve spieren, rugpijn, schouderklachten, nekpijn, hoofdpijn, migraine of zwangerschapsklachten kan snel verbetering optreden.

 

Massages

   

    Home

 

   Massages

 

   Prijslijst

 

   Producten

 

   Activiteiten

 

   Contact

 

   Foto’s

Email: Info@ciromassage.nl                tel.: 06-16662390                kvk:52467996                    

De Warme olie massage.

Uw huid wordt ingewreven met een verwarmde olie van ca. 42 °C. De olie (Amandel olie) wordt over het hele lichaam verspreid en met ontspannende handgrepen in gemasseerd. De samenstelling van de verwarmde olie zorgt vooral voor een ontspannend resultaat.

 

Warme olie massage

Holistic pulsing

Holistic Pulsing is een ogenschijnlijk eenvoudige behandel wijze. Holistic betekent: met lichaam, ziel en geest. Pulsing betekent: in beweging. Holistic Pulsing is een behandel methode met grote diepte werking. Het nodigt uit tot diepe ontspanning en loslaten. Het is een respectvolle behandel wijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht.
Door het pulsen (handmatig bewegen) van het lichaam in een speciaal op de persoon afgestemd ritme wordt vanaf het eerste moment het hele lichaam in een stromende, golvende beweging gebracht. Dat is belangrijk omdat ieder mens zijn eigen unieke ritme heeft. De kracht van de pulser is om zich af te stemmen op dit ritme en deze met zachtheid en vriendelijkheid te benaderen.

Wanneer Holistic Pulsing?
Holistic Pulsing is door het holistische karakter te gebruiken in elke situatie en werkt zeer preventief en ondersteunend bij vermoeidheid, stress en spanning. Ook bij lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, chronische vermoeidheid, zwangerschap e.d. biedt pulsen veel. Door het zachte karakter wordt Holistic Pulsing ook ingezet als andere massages te ongemakkelijk aanvoelen door b.v. Pijn klachten.

De behandeling:
Tijdens een Holistic Pulsing ligt men gekleed op een massage tafel. Het kan als een aparte sessie worden gegeven. Holistic Pulsing kan vrijwel bij iedereen toegepast worden, een behandeling zal nergens pijnlijk zijn. Holistic Pulsing is een op zichzelf staande behandel methode, maar kan ook gecombineerd worden mét en als waardevolle ondersteuning dienen voor massages. Drinken is belangrijk na een sessie, zodat de afvoer optimaal geactiveerd wordt. Pulsen kan toegepast worden over het hele menselijk lichaam.