Home

   

    Home

 

   Massages

 

   Prijslijst

 

   Producten

 

   Activiteiten

 

   Contact

 

   Foto’s

Graag wil ik me even voorstellen

Sinds april 2011 ben ik ‘Cindy Roelofs’ gestart met een eigen massage salon aan huis. Deze praktijk is gevestigd onder de naam “Ciromassage” op de Europalaan 37 6691 CH te Gendt.

Vanaf 1998 ben ik actief als sport masseuse. Mijn vooropleidingen zijn: CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleider's) en CALO (Christelijke Academie Lichamelijke Opvoeding). In 2011 heb ik bij de SOW-opleidingen te Westervoort de opleiding voor Hotstone-masseuse en basisopleiding Holisticpulsing met succes afgerond. Naast het bezit van het EHBO-diploma , ben ik tevens aangesloten bij de NGS, het Nederlandse Genootschap voor Sport massage.                            

Voor verdere professionalisering, heb ik in 2014/2015 de opleiding blessure preventie gevolgd. Deze opleiding zorgt ervoor dat ik klanten met klachten beter kan begeleiden om weer deel te nemen aan sportevenementen of gewoon in hun dagelijkse bezigheden.

In mijn studio geef ik momenteel diverse soorten massage, zoals: sport-, ontspanning's-, hotstone-,warme oliemassage en holisticpulsing.

Ik werk niet volgens vaste dagen, dus als u contact met mij opneemt kunnen we samen een ge­schikte datum en tijd inplannen.

Hopelijk tot ziens,

Cindy Roelofs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij geven in mijn massage studio GEEN erotisch getinte massages.

 

 

Email: Info@ciromassage.nl                tel.: 06-16662390                kvk:52467996